top of page
Interior Design

Klima Servis Hizmetleri

Tamir edilmesi gereken bir Klimanız mı var? Klima Teknik Servis Hizmetleri, her türlü tamirat ihtiyacınızı karşılamaya hazırdır. Hizmetlerimiz uygun fiyatlıdır ve İstanbul bölgesinde ihtiyaçlarınıza hızlıca yanıt veririz. Sorularınız varsa veya hizmetlerimizden biri için randevu almak istiyorsanız bizimle iletişime geçin.

Ana Sayfa: Hoş Geldiniz

Hizmetler

İşin Ustasına Güvenin

Tüm müşterilere mükemmel hizmeti en uygun fiyata sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Profesyonel bir tamir çözümüne ihtiyacınız olduğunda, Klima Teknik Servis Hizmetleri ekibine güvenin. Daha fazla bilgi için aşağıdaki hizmetlerimize göz atabilirsiniz.

Klima
Fixing an Air Conditioner
Air Conditioner

Klima Teknik Servis

Size En Yakın Servis

Birçok farklı model ve marka için sunduğumuz bu hizmet, en çok rağbet gören hizmetlerimiz arasında yer alır. Ekibimize sormak istediğiniz herhangi bir soru varsa bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin ve bu hizmet için önceden randevu aldığınıza emin olun.

Klima Montajı

Parça ve İşçilik Garantisi

Klima Montajı hizmetlerinde uzmanlaştık ve sadece birinci sınıf kalitede ve etkili sonuçlar sunuyoruz. Bu hizmetten yararlandığınızda, diğerlerinde olduğu gibi, süreçten ve sonuçtan memnun kalacağınızı garanti ederiz.

Klima Bakım Hizmetleri

Güvenilir Hizmet

Klima Filtre Temizliği hizmetlerimiz en çok ihtiyaç duyduğunuz anda kolay ve kapsamlı destek sağlayarak hayatınızı kolaylaştırmayı bir görev bilmektedir. Bu hizmet ve hizmetin ihtiyaçlarınıza nasıl uyduğu hakkında daha fazla bilgi edinmek için bize ulaşın.

Ana Sayfa: Hizmetler

Hakkımızda Kısaca

Klima Teknik Servis Hizmetleri, 2000 yılında kuruldu ve o günden beri İstanbul bölgesindeki müşterilerine yüksek kaliteli onarım hizmetleri sunuyor. Onarım ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazır deneyimli profesyonellerden oluşan bir ekibe ve bizden memnun kalmanızı sağlamak için gerekli parçalara ve işçiliğe sahibiz.

Standing Air Conditioner
Ana Sayfa: Hakkında
Thermostat

Çalışma Saatleri

Açık

Pazartesi - Cuma: 08:00-22:00
Cumartesi: 08:00-22:00
Pazar: 08:00-22:00

Ana Sayfa: Çalışma Saatleri

İletişime Geçin

Hizmetlerimiz hakkında ek bilgi edinmek mi istiyorsunuz? Lütfen bizimle iletişime geçin. Sizinle görüşmekten mutluluk duyarız.

444 71 65

Gönderdiğiniz için teşekkür ederiz!

Ana Sayfa: İletişim
bottom of page